Spilforslag, odds og bookmakere

Spilforslag: Kroatien vs England

Kroatien vs EnglandUEFA_nations_league

UEFA Nations League 2018/ Runde: 3

Fredag ​​den 12. oktober 2018

Kampstart: 20:45

Stadion HNK Rijeka (Kroatien).


Topkamp i UEFA Nations League

VM-sølvvinderne fra Kroatien tager mod England, som blev nummer fire ved sommerens VM-slutrunde i Rusland. Denne gang er det UEFA Nations League kampdag 3 det handler om.


Optakt: Kroatien vs England

Kroatien har før disket op med gode fodboldspillere, såsom Davor Suker og Zvonomir Boban der i 90’erne løb rundt i den røde-hvide ternet landsholdsdragt. I dag hedder Kroatien stjernefrø Luca Modric og er i øvrigt lige blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller, så England får kamp til stregen omkring 3 vigtige point mod EM i 2020.

Dagens modstandere er i samme gruppe med Spanien, som har vist sig utroligt stærke. Spanien vandt med hele 6-0 over Kroatien på første kampdag i dette nye turneringsformat fra UEFA Nations League, mens England også fik ørerne i grus maskinen mod Spanien, dog kun med et 2-1 nederlag i anden runde.

Siden 6-0 massakren har Kroatiens landstræner, Zlatko Dalic haft tid til at slikke sårene og derpå håber vi at se et kroatisk mandskab med samme styrke som ved VM-slutrunden i Rusland.

Luka Modric og Ivan Rakitic er hjertet på det kroatiske hold og det er op til dem, hvis de skal hente point mod det engelske mandskab, der vil uomtvisteligt bygge videre på deres uventet VM-succes, hvor de som sagt tidligere tabte bronze-kampen mod Belgien. Det var da også kroaterne der sendte England i bronzefinalen til verdensmesterskabet i Rusland og dermed er hævnens time kommet for England.


Odds på kampen: Kroatien vs England


Spilforslag: Kroatien vs England

Begge nationer skal have en sejr for at komme videre fra Nations Leagues første gruppespil og med et sultent engelsk mandskab med navne som Markus Rashford og Harry Kane i front mod VM-sølvindernes lidt usikre forsvar, men altid farlige offensiv, så derfor ligger intelbettings spileksperter deres betting-skillinger på at begge hold scorer i kampen til fantastiske odds 1.98 hos 888sport, som i øvrigt giver op til 1000 kroner i velkomstbonus til nye spillere.


Anbefalet bets: Kroatien vs England

 Begge hold scorer til odds 1.98 hos 888sport

 Kroatien scorer først og vinder kampen til odds 2.80 hos 888sport


Spil hos 888sport ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Få op til 1000 kroner i 888sport velkomstbonus i dag >>

Omsætningskrav: Dit bonus beløb x 10 til min odds 1,60


Regler og vilkår gælder! ⎪ Spil ansvarligt ⎪ (+18)


Kampagner

[ditty_news_ticker id=”18894″]