Spilforslag, odds og bookmakere

Bayer Leverkusen vs Stuttgart

⚽️ Bayer Leverkusen vs Stuttgart odds tipsBundesliga

🇩🇪 Bundesliga

📅 Fredag ​​den 23. november 2018

⏱ 20:30

🏟 BayArena

Fredagens odds tips og spilanalyse er sponsoreret af intelbettings bedste spileksperter inden for tysk fodbold. Læs med i dagens spilforslag og husk at hente dagens odds som bonus >>

Bayer Leverkusen vs Stuttgart ⎪ Bedste odds

 Bayer Leverkusen  @ 1,53    888sport  

 Uafgjort   @ 4,33   bwin 

 Stuttgart  @ 6,00  betfair sportsbook 

Bayer Leverkusen vs Stuttgart: Odds tips

Bayer Leverkusen har haft en hård start på livet i denne Bundesliga sæson, men har på det seneste været i bedring formmæssigt. Kort sagt, så er de meget svingende i deres præstationer og det har tildelt dem en 13. plads ud af 18 mulige i den tyske Bundesliga stilling 2018/2019.

Der er selvfølgelig kun afviklet 11 runder af sæsonen og da de skal møde Bundesligaens bundprop, Stuttgart, så burde der være mulighed for point på kontoen for hjemmeholdet. Dog vil Stuttgart garanteret gøre alt for at få de 3 point og dermed komme væk fra den kedelige plads som nummer sjok. Der er dog ikke længere ned end 3 point fra Leverkusen til Stuttgart, så der vil helt sikkert være kamp om bolden og point denne fredag aften.

Bayer Leverkusen vs Stuttgart ⎪ Tabel

Up-to-date soccer info here. Currently in the process of loading information from the data feed.

 

Bayer Leverkusen vs Stuttgart ⎪Form

De to klubbers seneste interne opgør lyder på 2 sejre til Leverkusen og 1 til Stuttgart.

Leverkusen tabte deres seneste bundesliga-kamp mod RB Leipzig med 3-0, så de skal helst komme tilbage ovenpå den lussing.

Stuttgart fik endelig en sejr i sidste runde over Nürnberg. Forinden havde de tabt fire kampe i streg – Måske er det nu bøtten vender for Stuttgart?

Bayer Leverkusen vs Stuttgart ⎪ Spilforslag

Dette er et spil mellem to klubber, der i øjeblikket er meget tæt og egentlig ikke hører til i den forkerte ende af ​​klassementet, ifølge vores Bundesliga spilekspert, dog bliver Stuttgart taberen i vores spilforslag, da de ikke har været skarpe foran mål og tilmed alt for dårlige i forsvaret. God betting og kampf.

 Bayer Leverkusen vinder  @ 1,53    888sport  

Bayer Leverkusen vs Stuttgart ⎪Bookmaker

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
Regler & Vilkår gælder (+18)

Black Friday Bonus 💰

Spil for 10 kroner og vind hele 1.000 kroner med tripple-sejren til Manchester United, Liverpool og Manchester City i weekendens Premier League runde 13.

Tilmeld dig betfair nu >>

 

Regler og vilkår gælder for Black friday tilbud