Spilforslag, odds og bookmakere

Betalte spilforslag er utroværdigt!

Betalte spilforslag !!!

Betalte spilforslag er utroværdigt

Ingen garantier!

I dagens Danmark er der mange selvudnævnte fodbold- og spileksperter. Du har formentlig også selv en skarp mening om, hvordan spillet skal spilles eller en god mavefornemmelse for, hvad en given kamp ender med.

Her hos Intelbetting lægger vi stor energi, tid og kræfter i at finde de bedste spilforslag og informationer om fodboldbetting, der kan give din odds-kupon størst mulig gevinst.

Vi ser desværre på vores fælles kollegaers hjemmesider, at der er en kedelig tendens på vej. Det er os ubegribeligt at en spilekspert vil tage penge for et spilforslag – eller lade os sige det på en anden måde.

At betale for et spilforslag er ingen garanti for gevinst og især ikke i det lange løb. Der er ingen i hele verden der kan forudsige fremtiden og især ikke inden for sportens verden, hvor vi har med vanvittige mange faktorer at jonglere med. De 90 minutters fodboldkamp, hvor i alting kan ske, er umuligt at forudse, da vi har med mennesker at gøre – Og heldigvis for det, for det er netop det der gør sport og spil sjovt.

Brug fornuften

En spilforslagside, som Intelbetting´s bidrager til information og værdi til din daglige læsning. Ja vi bliver selv klogere for hvert spiltip vi laver research til og det er det får os til skrivebordet hver eneste dag og producere spilforslag.

Vores formål er at spare det danske spillefolk for unødvendig tid, ved at indhente odds og sportsdata omkring dagens kampe og vi elsker det.

Intelbetting ”hater” ikke på spilforslagssider der tager penge for et spilforslag, men informerer blot om, at ingen kan forudsige fremtiden, uanset hvor mange penge du betaler for det.

Intelbetting anbefaler spilforslagssider som inspirationskilder til din egen research. Der er ingen garantier og hos Intelbetting gør vi alt for at argumentationen og viden om den enkelte kamp er 100% i orden. Så tænk dig om en anden gang, hvis du støder på en lykkerider, der kan give dig gode fifs for ussel mammon.

Intelbetting anbefaler således i vores top 9 betting tips til bedre betting:

  1. Research, Research og Research.
  2. Dan din egen mening.
  3. Sats kun det du har råd til at tabe.
  4. Spil kun single-spil.
  5. Få overblik over finanserne
  6. Money Management er essesientielt i betting
  7. Tro ikke at betting er vejen til rigdom.
  8. Sats det samme beløb hver gang.
  9. Benyt aldrig spilforslag til salg!

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.