Spilforslag, odds og bookmakere

Big, Better & bwin

Bookmaker Anmeldelse af bwin

Om Bwin

Online bookmakeren, bwin startede tilbage i 1997 med at udbyde odds globalt under navnet betandwin.

De har kæmpet sig op til at være en af de største bookmakere i verden med deres brugervenlige hjemmeside, høje odds og mange spilmuligheder. De giver hvad spillerne vil have og det er netop derfor deres eksistens har været berettiget i så mange år.

Deres selskabsnavn hed dengang bwin Interactive Entertainment AG og blev en realitet i 1999. 

Facts

 • bwin har over 10. millioner spiller oprettet hos dem og med deres velkomstbonus omsætningskrav, så bør Bwin også være en del af din betting portefølje.
 • bwin kom til Danmark i fusionen mellem Sportingbet og Scandic Bookmakers under det børsnoteret selskab GVC.
 • bwin har tidligere været sponsorer for storhold såsom Real Madrid og AC Milan.
 • Deres flagskib af et klub-sponsorat er mellem dem og det tyske mandskab Borussia Dortmund.
 • Du kan minimum overføre 100 kroner til din bwin konto og spille for minimum 1 krone per væddemål.
 • bwin har licens i Danmark, Storbritanien, Østrig, Tyskland og Gibraltar.
 • Oplever du limits på din bwin spillekonto, så skriv til info@intelbetting.dk

Læs om alt fra odds til limits i intelbettings bookmaker anmeldelse af bwin.

Bwin bonus

Velkomstbonus

bwin stjæler markedsandele fra andre populære bookmakere på det danske marked ved at have 1.000 kroner i velkomstbonus, men har modsat andre et mere lempligt omsætningskrav. Få op til 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner.

 1. bwins velkomstbonus skal blot omsættes 10 gange før udbetaling til minimum odds 1.70.
 2. Du har 60 dage til at omsætte bonussen.
 3. Dit første beløb du indsætter på din bwin spillekonto bliver belønnet dobbelt op til de 1000 kroner.
 4. Husk det kun er dit bonus beløb som skal omsættes 10 gange!

Tip *Indbetaler du med Neteller, PaySafe Card eller Skrill, så kvalificerer dette ikke bwins velkomstbonus!

Hent dine 1000 kroner hos Bwin her >>

Predictor

Vind 750.000 kroner hver uge hos bwin

Scor 750.000 kroner hvis du kan gætte rigtigt i hvilket minut der bliver scoret for første gang og dermed vinde den helt store gevinst på de fabelagtige 750.000 kroner.

Konkurrencen løber af stablen hver uge og du får ét gratis gæt, men kan tilkøbe dig mange flere bud på den vanvittige stor præmiesum.

Krav for at deltage?

 • Oprette en konto hos bwin
 • Klik dig ind under kampagnen –Predictor
 • Gæt hvilket tidspunkt det første mål bliver scoret i ugens udvalgte Predictor-kamp

Flere gæt – større chance

Vil du gætte mere, udover det første gæt, som er gratis, så kan du spille for minimum 75 kroner til minimum odds 1.70 på bwins sportsmarked. Det vil sige; at hvis du spiller for 750 kroner, vil du få 10 gratis gæt på Predictor kampagnen. Du kan maks optjene 100 ekstra gæt på Predictor om dagen.

Husk at du også kan kræve op til 1000 kroner i bwins velkomstbonus, udover deltagelse af Predictor kampagnen.

Bwin tilbyder nye spillere et overflod af freebets og oddsbonusser.

bwin Freebet: 25 gratis kroner

Udover deres velkomstbonus, så får du 25 kroners freebet som ny spiller hos bwin, samt løbende forhøjede odds til eksisterende spillere på sæsonens populære fodboldkampe.

Hent dine bonus kroner hos Bwin nu >>

Spilmuligheder

Bwin udbyder et hav af markeder og spiltyper for at holde konkurrencen ved lige med alle de andre bookmakere på marked. Al fra verdens mest populære sport, Fodbold til galiæske kampsport er at finde hos bwin. Alt mellem 20.000 og 30.000 spiltyper kan spilles på hos Bwin.

Da bwin overtog Scandic Bookmakers platform overtog de også deres niche-forretning med høje odds på den danske Superliga og ikke mindst de skandinaviske markeder. Så er du fan af dansk fodbold, så har Bwin gode odds på netop din ynglingsklub.

Du kan vælge mellem de klassiske 1X2 væddemål, handicap spil, Over / Under mål eller kort Halvleg / fuldtid, Wincast eller Scorecast. Bwins marked er på højde med verdens største bookmaker fra bet365.

Sortimentet af ​​væddemål er imponerende. Der er immervæk mere end 300 forskellige spilmuligheder for hver enkelte kamp. Odds på Champions League, Europa, VM eller EM i fodbold er alle nogle de højeste på marked.

Mobil

Spil fra mobilen hos bwin kan tilgås enten fra din browser eller fra deres app. Vi anbefaler helt klart deres app, da den er bygget på de nyeste teknologier, hvor du kan logge in ved hjælp af Touch ID, som sparer dig værdifulde sekunder når bettingfeberen raser.

Du har et fuldt overblik med bwins app, hvor du kan se dine tidligere og igangværende spil. Udover det har du et fint overblik omkring bonusser og hvilke fremtidige sportsgrene der kan spilles på i din personlige bwin indbakke.

Du kan som desktop-versionen sammensætte dine ligaer og sportsgrene som du vil have dem i dit eget personlige interface. Det giver dig ro og stor brugervenlighed. Bwin mobil kan anbefales som en af de bedste i branchen.

Bwin app´en er navigabel på alle platforme og devices (iPhone, iPad, Android smartphone og tablet). Udover deres appe, så har de mobiloptimeret hjemmeside, der ikke skiller sig meget ud fra deres App.

Du kan hos bwin indkassere din kupons gevinst før slutfløjt med deres Cashout funktion, som er på lige fod i brugervenlighed og praktikalitet som bet365s Cashout funktion.

Spiludbud

Bwin har som alle større bookmakere et fuldt oddsprogram på alle de større sportsbegivenheder, men er du til de mere til de mindre og nichebetonet ligaer, så er der ikke meget at komme efter. Du kan få odds og spilmuligheder fra de største 3 rækker i hver liga, men så stopper markedet derfra.

Det eneste sportsmarked hvor bwin ekselerer er på tennis marked, hvor du virkelig kan få odds og udbud efter enhver smag.

Alt i alt er bwin en bookmaker med alt det nødvendige for dig som oddser.

Spil på tennis hos bwin >>

Spiltyper

Bwin har dækker manger specialspil over de store markeder såsom Premier League og Bundesligaen, hvor du kan finde alt fra Antal mål til hjørnespil. I de større markeder er der ofteste udbudt over 200 muligheder per kamp, mens Basketball og Ishockey giver over 60 muligheder af spiltyper per kamp. Er du vild med tennis, så får du omkring 20 spiltyper per kamp, som er ganske anstændigt.

*Dog skal det nævnes at de ikke udbyder det asiatiske handicap som spitype, men kun det europæiske handicap.

Odds

Er du en spiller der kigger længere frem i oddsprogrammet så er bwin lige en bookmaker for dig. Bwin er først med odds på fremtidige kampe, men det er sjældent de er de højeste udbudt på markedet og dermed kan du ikke få mest muligt ud af dine penge på det punkt.

Bwin´s tilbagebetalingsprocent ligger i midten af feltet af bookmakere med dansk licens. De er dog på højde med de bedste, når det kommer til de større ligaer hvad angår tilbagebetalingsprocent.

Jo større en liga og bestemt kamp der spilles, jo højere er tilbagebetalingsprocenten. Det vil sige at de store kampe i Premier League og Champions League kan give en tilbagebetalingsprocent på op til 98%. I den mindre %-del ligger Superligakampe på en 94 tilbagebetalingsprocent.

Liveodds

Deres liveodds / livebetting er lige så massivt som deres pre-match program og udbyder nogle gange endda flere muligheder.

Livebetting bliver mere og mere populært da du har fingeren på en given kamps puls. Du kan livestream udvalgte kampe eller høre det ved hjælp af deres audio stream.

Du kan sammensætte dine livebetting ved hjælp af deres intuitive platform og det er helt klart en fordel, hvis du er en entusiastisk livebetter.

Udover det er deres ”Cash Out” funktion integreret fint med deres liveodds.

Prøv liveodds hos bwin

Website

Bwins website er aldeles brugervenlig og overskuelig. De største turneringer og kampe er altid tilgængelig fra forsiden og når du skal vælge dine spil, så kan du favorisere din markeder til næste gang du logger ind, hvis du altså spiller på en fast spiltype.

Farvesammensætningen mellem sort, gul og grå giver et klart udtryk og brugervenlighed af hvad der kan klikkes på.

Giv bwins hjemmeside et kig og bedøm selv?

Limits

Bwin uddeler limits elller på dansk begrænsninger på din spillekonto af forskellige grunde, som bookmakeren ikke vil nævne. Bwin er dog gode til at gennemkigge din spilkonto igennem igen, hvis du er blevet limiteret. Nogle spillere er blevet ramt af limits helt ned til 1 krone.

Bwins motivation og formål med at begrænse spillere, er at begrænse deres tab på de spillere der vinder meget og udviser mistænksomme spillemønstre. Dog er bwin til at tale med i forhold til en lempliggørelse, hvis de har vurderet forkert.

Ind-og udbetalinger

Du kan indbetale og få udbetalt dine penge hos bwin med de fleste betalingsformer. De mest almindelige kreditkort kan bruges, mens ganske almindelige bankoverførsel også stadig virker i bedste velgående. Udover det så kan du ind-ogudbetale med e-wallets, Neteller, SKrill og Paysafecard.

*E-wallets indbetalinger godtages ikke, hvis en velkomstbonus skal aktiveres.

Der bliver ikke krævet gebyrer på dine ind-eller udbetalinger og det er hurtig ekspedition med hensyn til udbetaling på din konto.

Din første udbetaling gennemgåes af en sikkerhedsvalidering, som foregår ved at du skal indsende en kopi af pas/kørekort/sygesikring eller andre dokumentationer af din ID, såsom kopi af kreditkort, forbrugsregninger af el eller gas og kontoudtog.

Kundeservice

Du kan kontakte bwin ved hjælp af kontaktformular, live-chat og telefon alle dage mellem klokken 12 til 20:00. Chat og telefon bliver for det meste besvaret med dansk, mens det kan forekomme på de mere skæve tidspunkter og ferie at sproget foregår på engelsk.

Summarsumarum, så er bwin´s support tilstrækkelig indenfor de givne parametre og nødsituationer. Reaktionstiden kan godt være hurtigere, men da vi ikke har haft presserende udfordringer nok til at kunne give en dårlig anmeldelse af deres support, så giver vi bwin support 4 stjerner.

Konklusion

Spil med hos bwin, hvis du vil prøve noget nyt men stadig har de mest normale funktioner end din nuværende bookmaker. Mange odds og spilmuligheder, samt deres liveodds-sektion er en af de bedste på markedet. App og mobil er bwin førende på marked, selvom du ikke får mulighed for at spille på mindre rækker, men der kan du samtidig tilmelde dig andre bookmakere der netop ekselere i den nichegren af betting verden.

Opret dig hos bwin her >>

Opret dig hos bwin her >>

Alle links til bwin er reklamelinks!

Har du noget at tilføje?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.