Spilforslag, odds og bookmakere

FÅ 25 kroner i freebet!

Få 25 kroners freebet hos bwin

Bwin giver 25 kroner i freebet!

Og mange flere tilbud til spillerne hos Bwin.

Der venter nogle ekstremt spændende dage med to altafgørende kampe for det danske fodboldlandshold, når Åge Hareide & co. skal forsøge at spille Danmark til VM 2018.
Første bump på vejen er Montenegro torsdag aften på Podgorica City Stadium, og bwin gør dig klar til torsdagens spændende kamp, med et fantastisk tilbud hvor du kan score 25 kr. i FreeBet for hver gang Danmark scorer!

Danmark har scoret hele 11 mål i deres tre seneste VM kvalifikationskampe, og med Nicklas Bendtner i topform er der gode muligheder for at du kan få boostet din bwin konto med masser af FreeBets på torsdag!

For at være kvalificeret til kampagnen skal du blot tilmelde dig kampagnen og placere et pre-match væddemål for min. 200 kroner på Montenegro mod Danmark til odds 1,70 eller derover.
Du kan læse meget mere om kampagnen ved at klikke her

Risikofrit væddemål i vores Sports App!

Har du endnu ikke hentet Bwins Sports App, så se med her!

Du kan nemlig stadigvæk nå at udnytte Bwin´s app- tilbud, hvor de giver dig indsatsen retur (op til 100 kroner) som en bonus, hvis du ikke vinder på det dit første væddemål. Og med et par spændende landskampe i denne uge, findes der næppe et bedre tidspunkt at prøve Bwins app.

I appen findes der masser af smarte genveje, statistik og live video fra udvalgte sportsbegivenheder.
Læs mere om deres app tilbud her.

Predictor

Brug dit gratis gæt og vind op til 750.000 kroner!

Mats Hummels scorede det første mål i kampen mod Hertha 10 minutter efter kick-off og Isco gjorde det samme 30 minutter efter kampstart i kampen Real Madrid – Espanyol.

36 spillere forudsagde disse to minutter korrekt, hvilket betyder, at de har vundet 20.800 kr. pr. person!

Er du den næste? Gæt minuttet af det første mål i Litauen – England & Tyskland – Aserbajdsjan i ét enkelt gæt og vind op til 750.000 kroner!

Brug dit gratis gæt her.

Bwin giver 25 kroner i freebet