Spilforslag, odds og bookmakere

Danmark vs Irland Nations League 2018 spilforslag

⚽️ Danmark vs Irland

🌐 UEFA Nations League

📅 Dato: mandag den 19. november 2018

⏱ Kick-Off kl 20:45

🏟 Ceres Park (Århus).

Send Irerne tilbage, hvor de kom fra!

Skal Danmark demonstrere deres styrke eller bliver det en uafgjort som mange gange før?

Irland er denne Nations League, Gruppe B’s prygleknap i og med de indtager sidstepladsen med kun sølle 1 point ud af 3 kampe. De skal nu prøve at vinde mod Danmark, som de har mødt tre gange inden for det sidste år. Den første kamp startede for et lille år siden i den første kamp af to vigtige VM play-off kampe. I Parken blev den 0-0, i Dublin blev den 1-5. Vi spoler tiden frem til det tredje og første opgør i Nations League, hvor den blev 0-0 igen. Ja, de har faktisk en god historik med at spille uafgjort mod hinanden. 7 ud af deres seneste 16 opgør er nemlig endt uden en vinder.

Dagens oddsbonus

 Få odds 6,00 på Danmark ⎪ betfair >>   Regler og vilkår gælder (+18) 


Den har knebet med de offensive kræfter og Irland kan ikke rigtig finde vejen til netmaskerne. Desværre for Irland, så er Danmark ubesejret i 8 kampe i streg og danskernes defensiv bliver bare bedre og bedre for hver kamp de røde-hvide dynamitstænger spiller. Lad os se hvad det danske landshold kan præstere på det århusianske græstæppe, som har været særdeles gavmild med gode resultater, hvis man er lidt overtroisk!

Spil på en dansk sejr, hvis du tror formen fortsætter til odds 1,56 eller bedre endnu, spil på at Danmark holder buret rent til odds 2,23 hos 888sport.

Klik på 888sport og tilmed få 100 kroner gratis til livebetting på kampen, hvis du vel og mærke ikke har en spillekonto hos 888sport. Det er selvsagt, at der er regler som skal gennemlæses!

Dagens spiltip

 Danmark holder buret rent til odds 2,23   888sport >> 

Dagens odds er sponsoreret af 888sport

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
Regler og vilkår gælder!

Få gratis betting kroner at spille for💰

Husk at hente den ene betting bonus efter den anden hos Intelbetting ⤵

Find din nye eller næste bookmaker der uddeler bookmaker-bonus, forhøjede odds, oddsbonus, freebet eller betting tilbud igennem vores daglige spilforslag eller i vores bookmaker bonus oversigt ⤵

Regler og vilkår gælder (+18)