Spilforslag, odds og bookmakere

Hoffenheim vs Bayern München

Fredagens odds Hoffenheim vs Bayern MünchenBundesliga

Tyskland – Bundesligaen

Dato: fredag ​​den 18. januar 2019

Kick-Off kl. 20:30 CET

Stadion: WIRSOL Rhein-Neckar-Arena

Bundesliga kickstart!

Så starter den tyske Bundesliga endelig og hvorfor ikke oddse på de to underholdende mandskaber Hoffenheim og Bayern München når de mødes denne fredag aften. Vi har da også stor grund til at forvente en mål-fest i dennne 18. spillerunde, da begge mandskaber har masser af talent og skud i støvlerne efter en lange vinterferie hen over nytåret.

ⓧdds : Over 3,5 mål @ 1,96 [LeoVegas Sport]

Hoffenheim

Hoffenheim er ubesejret i denne sæson og vil mere end gerne beholde denne rekord – Dog har de kun spillet uafgjort i deres sidste 5 kampe i træk og dermed ligger på en utilfredsestillende 7.plads i Bundesliga-tabellen. Hoffenheims cheftræner har dog ytret, at han ikke ville blive ked af det, hvis hans mandskab fik endnu et uafgjort mod dagens gæster fra FC Hollywood, som Bayern Münchens stjernebesatte mandskab også går under i de tyske folkemunde.

Deres interne historik lyder da også på 14 sejre til Bayern München mod kun 2 sejr til Hoffenheim i deres 21 opgør gennem tiden. Selv den seneste kamp mellem dem tilbage i august måned i 2018, endte kampen med en 3-1 sejr til Bayern München på Allianz Arena. For at underbygge dagens spiltip på Hoffenheim vs Bayern München, så har Bayern scorede otte mål i de sidste to kampe mod netop Hoffenheim, så det lugter lidt af en målrig affære!

ⓧdds : Hoffenheim vinder @ 5,30 [888sport]

Bayern München

Den sydtyske Bayern München træner, Niko Kovac har været tæt på en fyreseddel da holdet ikke har været  ligeså overbevisende, som i de foregående sæsoner. Dette har givet plads til deres rivaler fra det nordtyske hvor, Borussia Dortmund nu indtager førstepladsen og et muligt troneskift i tysk fodbold kunne være under opsejling… Men lad os nu se hvad der sker i den sidste halvdel af sæsonen.

For i de sidste 5 kampe har Bayern gjort rent bord og har vundet samtlige. Den sydtyske klub har dermed hægtet sig på andenpladsen med 6 point op til Dortmund, så en sejr mod Hoffenheim vil absolut sende Bayern tættere på deres normale plads i stillingen, nemlig førstepladsen.

ⓧdds : Bayern München vinder @ 1,58 [bwin]

Fredagens odds Hoffenheim vs Bayern München

Anbefalet bets

Bet ① : Bayern  München vinder @ 1,58 (bwin)
Bet ② : Over 1,5 mål i 1. halvleg @ 1,96 (888sport)
BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus

Intelbetting anbefaler at du opretter en spillekonto hos bwin og får fuldt udbytte af deres velkomstbonus på op til 1000 kroner, samt mange andre freebets og tilbud – Læs mere hos bwin nu!

Regler og vilkår gælder! – Spil ansvarligt (+18)