Spilforslag, odds og bookmakere

Arsenal vs Chelsea

Lørdagens odds Arsenal vs ChelseaPremier League

England – Premier League

Dato: lørdag den 19. januar 2019

Kick-off kl. 18:30

Stadion: Emirates Stadium

Nord vs Vest London

London koger over igen når de to rivaler fra Arsenal og Chelsea mødes endnu engang i et drabeligt London-derby mellem Nord og Vest-London. Hvem nupper de 3 point i den evindelige kamp mod tronen af engelsk fodbold og kan Arsenal komme igen til den ”kanon”-gode form de viste i starten af sæsonen?

ⓧ-dds

 : Arsenal @ 3,00 (bwin)

 : Uafgjort @ 3,65 (888sport)

② : Chelsea @ 2,40 (Mr. Green)

Hvad er på spil?

I Lørdagens odds Arsenal vs Chelsea og kamp er der masser at spille om: Hånerettigheden i byens gader, en top 4. plads i stillingen og Champions League deltagelse til næste sæson. I Chelseas øjne ville en sejr tilmed betyde en større distancering af Arsenal i stillingens kamp mod de attraktive Champions League pladser, mens en Arsenal sejr vil sende dem umådelig tættere mod den lukrative top-4. placering.

Arsenal

Arsenal tabte mod West Ham i forrige runde med 0-1 i endnu et af Londons mange derbys og dermed har the Gunners fra Arsenal kun vundet 1 ud af deres sidste 4 Premier League kampe. Og hvis vi ser på deres defensiv, så har de kun holdt målet rent en enkelt gang i denne sæson, som var mod Huddersfield, hvor Arsenal vandt 1-0.

Vind 800 kroner for Arsenal sejren eller 600 kroner for Chelsea sejren for 50 kroner >>

Chelsea

Spiltip Chelsea FC vs Crystal PalaceChelsea fik endelig en sejr i sidste runde efter at have tabt 0-1 til Leicester og spillede 0-0 mod Southampton. The Blues fra Chelsea fik en smal 2-1 sejr over Newcastle i sidste runde. Sidste gang de to klubber mødtes, vandt Chelsea på Stamford Bridge med slutresultatet 3-2.

De sædvanlige evigt ustabile Arsenal, som dog har deres trumfkort i spillere som Pierre Ayumbeyang og Lacazette, mens Chelsea har været mere konsekvente med den belgiske troldmand, Eden hazard og den brasilianske Willian som omdrejningspunkter bliver fantastisk spændende at se og spille på.

H2H (statistik)

5 af deres sidste 7 opgør endte uden en vinder og begge hold scorede i 4 af de sidste 5 opgør mellem dem.

ⓧdds : Begge hold scorer i kampen til odds 1,53 @ (888sport)

Premier League tabel – Runde 18

Up-to-date soccer info here. Currently in the process of loading information from the data feed.

Lørdagens odds Arsenal vs Chelsea

Vi ser en dobbeltchance X2 til odds 1,42 hos bwin, som er ganske fin at spille værdimæssigt, mens et mere ”vovet” spil kunne være over 2,5 mål i kampen til odds 1,67 hos 888sport.

– Skal vi ud over sofakanten og spille et langskud, så vil vi sætte vores kryds på franskmanden Antoine Lacazette til at score sidst i kampen til odds 6,25 – Han har fysikken og snarrådigheden og bliver tit sendt ind når første-angriberen Pierre Ayumbeyang bliver træt.

Anbefalet bets

Bet ① : Dobbeltchance X2 (Chelsea) @ 1.40 (888sport)
Bet ② : Over 2,5 mål  @ 1,67 (bwin)
Bet ③ : Antoine Lacazette scorer sidst @ 6,25 (888sport)

Intelbetting har fundet dagens bedste odds hos 888sport og anbefaler dermed, at du opretter en spillekonto hos 888sport og får fuldt udbytte af deres velkomstbonus på op til 1.000 kroner, samt mange andre freebets og tilbud Læs mere hos 888sport nu…

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
Regler & vilkår gælder! #Spilansvarligt (+18)