Spilforslag, odds og bookmakere

Lørdagens VM-kvalifikation spiltips

Bosnien-Hercegovina mod Belgien

Kampstart 18:00

Belgien har allerede sikret deres plads til næste sommers verdensmesterskab og kan kun bruge de sidste to kampe til at prøve nye ting af.

Belgien vandt 4-0 i den første kamp og i deres seneste 4 ud af 5 opgør har der været scoret over 2,5 mål.

Bosnien er på andenpladsen med 14 point, mens Grækenland er lige i hælene med 13 point.

Belgien er videre til VM-kvalifikationen og dermed er motivationen dalende når det kommer til det ekstra gear. Bosnien skal frem over stepperne og dermed lugter der lidt af mål i begge ender.

Belgiens mandskab er af vanvittig kvalitet når det kommer til boldspillere, men Bosnien kan også prale af deres trup. Spillere såsom Edin Dzeko og Vedad Ibisevic er særdeles målfarlige.

Anbefalet bet

Over 2,5 mål i kampen til odds 1.85 hos Bwin

 

Andorra vs Portugal

Kampstart 20:45

De regerende europamestre fra Portugal kæmper stadig en kamp for at nuppe førstpladsen fra Schweiz. Alpelandet (Schweiz) startede kvalifikationsgruppen med netop at vinde 2-0 over portugiserne og har aldrig set sig tilbage. Netop Schweiz og Portugal mødes i den sidste kamp.

Portugal skal dog i dag på besøg i et andet bjergland, nemlig, Andorra, hvor det ikke er et spørgsmål om at Portugal vinder, men med hvor meget de vinder?

Sidst Andorra mødte Portugal endte det i en 6-0 lussing og mon ikke det bliver noget i samme dur.

At Portugal vinder og over 4,5 mål er sat til odds 1.83, men er forholdsvist lavt i forhold til værdien. Vi satser dog på et korrekt resultat bet på bookmakernes skilleline på mål-markedets under/over-grænse (den ligger på 4,5)

Anbefalet bet

Portugal vinder med det korrekte resultat 0-5 odds 6,50 hos Betfair

Hviderusland vs Holland

Kampstart 20:45

Taber Holland mod Hviderusserne, så går Oranje glip af endnu en stor turnering for anden gang i træk. Katastrofen lurer da også i horisonten og der skal hårdt arbejde til.

Holland skal møde deres direkte konkurrent til andenpladsen, Sverige i næste uge, mens Frankrig højst sandsynligt løber med førstepladsen. En sejr og tre vigtige point skal i hus mod hviderusserne, hvis der overhovedet skal spænding i den sidste kamp mod Sverige.

Sidst de to hold mødtes, vandt Holland 4-1 på hjemmebane og 4 ud af de seneste 5 kampe er endt med over 2,5 mål

Mon ikke et hollandsk landshold med den nye landstræner, Dick Advocat trækker i arbejdsbukserne og vil gøre bod på deres tidligere elendige resultater og underpræstationer?

Anbefalet bet

Holland vinder og over 2,5 mål til odds 1.80

Bulgarien mod Frankrig

Kampstart 20:45

Frankrig har tabt vigtige point i denne VM kvalifikationsgruppe A, men med et sidste minuts nederlag til Sverige og det pinlige 0-0 resultat mod miniputnationen fra Luxembourg i forrige runde, så er der stadig spænding om førstepladsen med Sverige der blot er ét point fra franskmændene.

En sejr mod Bulgarien er dermed kravet for at blive på førstepladsen.

Anbefalet bet

Frankrig vinder og holder nullet til odds 1.85 hos 888sport

Schweiz mod Ungarn

Kampstart 20:45

Kan Schweiz virkelig fuldføre en perfekt kvalifikationskampagne i en gruppe, der omfatter de europamestrene fra Portugal? Schweizerne slog netop de nykåret portugisiske europamstre i åbningskampen, og de har sidenhen formået at holde Cristiano Ronaldo og hans holdkammerater bag dem ved at vinde alle deres syv kampe.

Disse to nationer mødes igen i den sidste kamp i Portugal og derfor skal Schweiz have yderlige tre point mod Ungarn for at sætte sig i førerpositionen til den eneste automatiske kvalificerende plads i gruppen. Vi forventer, at de vinder over Ungarn og og dermed overraskende kvalificerer sig direkte til VM i Rusland i 2018 på bekostning af portugiserne.

Anbefalet bet

Schweiz vinder og holder nullet til odds 1.85 hos Bwin

Ny bookmaker!

Find din nye bookmaker i vores bookmaker bonus oversigt

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
21000 DKKMere infoBonus
31000 DKKMere infoBonus
41000 DKKMere infoBonus
51000 DKKMere infoBonus
61000 kronerMere infoBonus
71000 kronerMere infoBonus
8500 kronerMere infoBonus
9750 kronerMere infoBonus