Spilforslag, odds og bookmakere

Bethard hos intelbetting

Bethard

Ny bookmaker hos Intelbetting: Velkomstbonus op til 1.000 kr.

Denne side indeholder affiliate-links til bookmakeren, BETHARD

Bethard har netop lanceret sin sportsbetting spiludbud i Danmark, og tilbyder derfor op til 100 procent, op til 1.000 kroner på første indbetaling til alle nye kunder hos BETHARD.

Hvem er Bethard?

Bethard er en svensk-maltesiske ejet virksomhed, der i August fik bestået spillemyndighedens krav og fik udstedt den nødvendige spillelicens i Danmark. Hjemmesiden er derfor online nu på dansk og med enkelte engelske fraser, men det overlever man.

Bethard har den svenske Bad Boy og svenske legende, Zlatan Ibrahimovich, som reklamefigur for den online spiludbyder. Zlatan Ibrahimovich har i øvrigt aktier i virksomheden, så hvorfor ikke gøre som Zlatan og gør som deres slogan: ” Winners Dare More”.

 

Hurtig anmeldelse: Bethard

⭐️⭐️⭐️⭐️

➕ Bethard har en overskuelig hjemmeside, der loader hurtigt og ikke mindst har BETHARD, den alt-afgørende søgemaskine i selve deres odds-program.

➕ Deres support er hurtig og de limiterer ikke spillere hos Bethard.

➖ Bethard proklamerer, at de har markedets højeste odds, selvom vi allerede har fundet flere tilfælde, hvor dette ikke er sandt, men ellers en ganske god bookmaker at spille hos.

Velkomstbonus hos Bethard

Indbetal minimum 100 kroner på den første indbetaling og få op til 100 % op til 1000 kroner for at udnytte maksimum bonus beløb.

Bonussen skal gennemspilles indenfor 60 dage og selve dit bonusbeløb og indbetalingsbeløb skal omsættes fire gange til minimum odds 1,80.

Reglerne for det er anderledes, hvis du opretter dig direkte hos Bethard, i stedet for at oprette dig igennem Intelbettings affiliate links, da vi har fået en god samarbejdsaftale i hus.

Opret din spillekonto hos BETHARD her 👊
Regler og vilkår gælder! (+18)