Spilforslag, odds og bookmakere

Leicester vs Chelsea

Oddsforslag Leicester vs Chelsea

Oddsforslag Leicester vs Chelsea

Leicester

Rævene fra Leicester er stadig et fantastisk hold med god fight. De vil derfor også bevise overfor fodboldverdenen, at deres mesterskab for to sæsoner ikke bare var en døgnflue værdig.

Kasper Schmeichel og profiler som Jamie Vardy er stadig på holdkortet, og de har vist fine takter i deres 4-3 nederlag til Arsenal i åbningskampen. De har derefter vundet over Brighton og Sheffield United. De løb dog ind i en ørenfigen mod Manchester United med 2-0 nederlaget i forrige runde. De skal nu op mod de regerende mestre fra Chelsea og hvilket bet skal vi gå med?

Leicester fokuserede for meget på de defensive dyder mod Manchester United og glemte alt om deres eget spil, og især angrebet virkede tandløst. Derfor trækker de i selen og vender tilbage til deres upåagtede strategi, som de tidligere har haft stor succes med.

Chelsea

Chelsea startede sæsonen med at tabe til Burnley på Stamford Bridge, men kom stærkt igen med sejre over Tottenham og Everton. Kan Leicester tage point fra ”the true blue”?

Antonio Conte har stadig en slagkraftig trup, hvor de er blevet forstærket med den spanske angriber, Alvaro Morata, der har udtalt at de engelske forsvar er tunge og langtfra taktisk-kloge. Snører han Leicesters forsvar, så kan du få odds 2.05 på at spanieren scorer når som helst i kampen.

Se yderlige statistikker i punktform før oddstips spilles?

  • Leicester er sat til odds 4,50 og uafgjort til 3,75, mens Chelsea giver forholdsvist lavt odds 1.75 på udesejren.
  • Chelsea vandt begge Premier League-kampe mod Leicester i sidste sæson med det samme 3-0 resultat.
  • Leicester har kun vundet én gang i deres sidste 13 kampe mod Chelsea. Den ene sejr kom i sæsonen 2015/2016, da de vandt det engelske mesterskab.
  • Sidenhen har Chelsea vundet fire af deres sidste fem visits i Leicester og har scoret 3 eller flere mål i disse sejre.

Leicester City har en stærk hjemmebane på King Power stadium, men har de virkelig styrke nok til at holde de forsvarende mestre fra fadet?

Oddsforslag Leicester vs Chelsea

@ Chelsea vinder 1-2 til odds 9.00

@ Over 2,5 mål & begge hold scorer til odds 2,25

@ Alvaro Morata scorer når som helst til odds 2.05