Spilforslag, odds og bookmakere

Real Madrid vs Levante

Real_madrid_levante_kamp_odds_info

Galacticos mod oprykkere

Der er smæk for skillingen

Primera Division er tilbage på sporet efter landsholdspausen. I øvrigt to kampe for det spanske landshold, der udspillede et italiensk mandskab med hele 3-0 og en storsejr på 0-8 over Lichtenstein.

Verdens bedste hold, set på de seneste to Champions League triumfer, Real Madrid, vil føle sig godt tilpas på Estadio Santiago Bernabeu, hvor de spanske mestre tager mod Levante i en kamp, hvor 3 point tilfalder hjemmeholdet.

Real Madrid er sat til lave odds 1.050 for en sejr mod Levantes odds 34.00 hos 888sport

Real Madrid

Cheftræner Zinedine Zidane vil gerne se en bedre præstation end forrige kamp, da de spillede 2-2 med Valencia. I åbningskampen af La Liga startede de sikkert med en 3-0 sejr over Deportivo La Coruna.

En brandvarm Isco og Marco Asensio er dog tilbage i folden og er klar til at gøre den franske legende tilfreds igen. I næste uge starter Champions League igen, og dermed skal madristerne have selvtilliden i orden.

Levante

Oprykkerene har hentet fire point i deres to første kampe mod Villareal og Deportivo La Coruna, men møder nu cremen af cremen af spansk fodbold. Der er ingen tvivl om, hvem der er favoritter, og det er vel et spørgsmål om, hvorvidt gæsternes forsvar kan stå imod.

Oddsforslag Real Madrid vs Levante

@ Real Madrid vinder begge halvlege til odds 1.57 hos 888sport @ Marco Asensio scorer når som helst til odds 2.05 hos 888sport @ Alacaron Isco scorer når som helst til odds 1.90 hos 888sport

888sport velkomstbonus

Hent 1000 kroner i velkomstbonus

888sport_odds_bonus_1000_kroner

Betfair oddsbonus!

Betfair tilbyder forhøjede odds på Real Madrid mod Levante

betfair_oddsbonus