Spilforslag, odds og bookmakere

Stoke City vs Manchester United

Oddsforslag Stoke City vs Manchester United

Stoke City

Stokes, Bet365-stadion, er en god hjemstavn for holdet, og statistikkerne lyver da heller ikke. Kan de holde mægtige Manchester United, der virkelig har fået vinger at flyve på her i sæson 2 under ”the speciel one”, José Mourinho, fra fadet.

Stoke City startede sæsonen med et 1-0 nederlag mod Everton på udebane, men var hurtigt på fødderne igen med en smal sejr over Arsenal i runde 2. I forrige runde fik de kun ét point med hjem fra WestBromwich, da et sent udligningsmål endte kampen 1-1.

Manager Mark Hughes er godt tilfreds med holdet og håber på at drille den klub, han selv spillede for i sine unge år.

Manchester United

De røde djævle har scoret 10 kasser med nyindkøbte Romelu Lukaku som forgangsmand, og stjernemandskabet har nok af angribere at vælge imellem med Zlatan Ibrahimovichs kontraktforlængelse og unge Marcus Rashford som kandidat i spidsen af holdet. Selv Paul Pogba har fundet sig til rette med mål i den røde trøje.

Kan de dirke Stokes lås op?

  • Stoke City har ikke tabt i fire af deres seneste fem Premier League møder med Manchester United, med én sejr og tre uafgjorte.
  • Sidst de mødtes endte kampen 1-1 og er tilmed ubesejrede i deres sidste fire Premier League-hjemmekampe mod United – 2 sejre og 2 uafgjorte.
  • Manchester United har scoret i 9 af deres sidste 10 besøg på Stoke.

Manchester United er i strålende form, men de skal undgå selvtilfredsheden, hvis de skal løbe med alle tre point mod en svær udebane for de røde djævle. De modige spiller kan sætte deres x på dobbeltchance 1X til odds 2.62 hos bwin, hvis ovennævnte statistikker holder stik igen.

Oddsforslag Stoke City vs Manchester United

@ Begge hold scorer ikke til odds 2.04 hos bwin

Spil på kampen hos bwin

Opret en konto hos bwin og hent 1000 kroner

Få yderlige 40 kroner freebet på sport og 25 kroner til Casino – Plus 25 kroners freebet på deres sort og gul konkurrence!

Oddsforslag Stoke City vs Manchester United