Spilforslag, odds og bookmakere

AC Milan vs AS Roma

Oddstips AC Milan vs AS RomaOddstips AC Milan vs AS Roma

Serie A

01/10/2017

San Siro

Spilstop: 18:00

Spilforslag: Uafgjort

AC Milan

Oddstips AC Milan vs AS RomaMilan og Roma møder hinanden på Stadio San Siro i hvad der forventes at være en af de mest underholdende kampe på søndagens oddsprogram. Rossoneri fra Milano undlod at imponere i deres 2-0-nederlag til Sampdoria i forrige weekend, og havde endda ikke et eneste skud indenfor målrammen under hele kampen.

Milan-manager, Vincenzo Montella og Co. er derfor røget ned på en sjetteplads i den italienske serie A stilling, men kan med en sejr over romerne sparke sig til tops i klassementet. Sæsonen er dog stadig ung og det samme kan vi sige om Milans trup, hvor de mange nye spændende indkøb ikke helt har fundet hinanden på banen.

Hvem scorer?

Edin Dzeko har ramt nettet seks gang i sine fem kampe indtil videre for Roma, mens Andre Silva er hold-topscorer for Milan med 5 mål.

Hvem tror du netter denne søndag aften?

AS Roma

Oddstips AC Milan vs AS RomaRoma fik en rutinesejr over Udinese i deres sidste ligakamp, hvor holdet udvidet deres form med tre sejre i træk. Deres farvefulde angriber, Stephan El Shaarawy (tidligere Milan-spiller) har fundet netmaskerne en del gange for romerne og mon ikke Milans forsvar skal holde et ekstra øje med ham.

Roma er et mere sammentømret mandskab end milaneserne, men må dog se hjemmeholdet løbe med favoritrollen.

Milan er sat til odds 2.55 mod Romas odds 2.62.

Det uafgjorte slutresultat er sat til odds 3.40 hos bwin

Roma er på femtepladsen, hvor Milan er lige i hælene på sjettepladsen.

Forventet startopstillinger

Oddstips AC Milan vs AS Roma

Netop det uafgjorte resultat tror og spiller vi på, da de to mandskaber ligger klods op af hinanden i stillingen, samt Milans hjemmefordel vil obstruere en eventuelt fjerde sejr i træk for romerne.

Anbefalet bet tips!

@ Uafgjort til odds 3.40 hos bwin

Har du ikke allerede en spillekonto hos bwin, så læs om deres omsætningkrav på deres velkomstbonus her