Spilforslag, odds og bookmakere

Armenien vs Polen

Oddstips Armenien vs PolenOddstips Armenien vs Polen

VM-kvalifikationskamp

Gruppe E

Torsdag den 5. oktober 2017

Kampstart: 20.45

Jerevan Stadion, Armenien

[Polen & Under 2,5 til odds 3.50]

Polakkerne er snublende tæt på VM-billetten

Tre point til Polen på armensk udebane kan være nok til at sikre førstepladsen til verdensmesterskabet i Rusland i 2018.

Læs videre for at få en uddybende begrundelse for spilforslaget på Armenien mod Polen

Polen kan forsegle førstepladsen i denne gruppe mod verdensmesterskabet i Rusland i 2018, hvis resultaterne går deres vej i denne næstsidste gruppespilskamp. De skal selvfølgelig vinde mod armenerne på udebane, men kan samtidig håbe på, at Danmark snubler mod Montenegro, og dermed er den direkte vej til Rusland sikret.

Men uanset hvad der sker i Podgorica denne torsdag aften i Montenegro, så har Polen deres skæbne i egne hænder. De kan selv bestemme deres skæbne helt til sidste kamp. Minimumskravet lyder dog på 4 point, hvis Danmark vinder deres sidste to kampe.

Netop Danmarks sejr gav ridser i lakken på den polske velsmurte maskine med det overraskende 4-0 resultat i sidste runde. Det var deres første kamp, de har tabt i gruppen, og de håber nu at det var en enlige svale. Det eneste pointtab i gruppen har været mod Kasakhstan, da de spillede 2-2.

Polakkerne vandt dog 3-0 over Kasakhstan i sidste runde, da de slikkede sårene efter 4-0 nederlaget mod Danmark. Den helt store mål-helt hed, sædvanen tro, Robert Lewandowski, og mon ikke at han kommer på måltavlen? Du kan få odds 1.40 på Lewandowski som første målscorer hos betfair

Odds til eftertanke?

De to lande har mødt hinanden seks gange tidligere, hvor Polen har vundet fire gange, mens de er noteret for én uafgjort, samt tabt en enkelt gang mod Armenien. Pointtabene kom netop på Armeniens hjemmebane.

Fire ud af de seks tidligere opgør blev der scoret under 2,5 mål!

Oddstips Armenien vs Polen

@ Polen vinder og under 2,5 mål til odds 3,50 hos betfair