Spilforslag, odds og bookmakere

Chelsea vs Arsenal

 

Gunners vs True Blues

Gunners dårlige statistik fortsætter på Stamford Bridge.

Runde fems absolut største kamp i den engelske Premier League af sæsonen 2017/2018 sender os til Stamford Bridge, hvor Arsenal skal hente point fra de regerende mestre fra Chelsea.

Kan de forsvarende engelske mestre vinde deres femte sejr i træk over Arsenal på hjemmebane?

Når disse to hold mødes, er der altid gang i gaden og på banen med mål og fights. Arsenal vandt deres seneste møde i sidste års FA Cup-finale og har måske en lille fordel på den psykologiske del af spillet.

Det er to hold, der som regel kæmper om topplaceringerne i stillingen, og dermed tæller alle point, da det samtidigt er et tæt kapløb mod mesterskabet med det faretruende felt, hvor hold som Manchester United, Tottenham , Manchester City og Liverpool ånder hinanden i nakken.

Chelsea

Hjemmeholdet med den italienske manager Antonio Conte fik tanket selvtilliden og pointkontoen op i Champions League åbningskampen mod FCK´s banemænd fra Qarabag, da englænderne vandt hele 6-0.

The True Blues er godt kørende, og derfor er de også favoritter til at vinde kampen.

Arsenal

Arsenals start på sæsonen har været svingende, hvor de startede med en målrig sejr i åbningskampen mod Leicester til efterfølgende at indkassere to nederlag mod Stoke og Liverpool. De kom dog på sejrskurs i sidste runde med deres 3-0 sejr over Bournemouth.

De spillede dog en hård fight mod tyske FC Köln i torsdagens Europa League gruppespils-kamp, og dermed kan de have trætte ben i forhold til Chelsea, der har to dages mere hvile i benene.

Odds til eftertanke?

Top 6!

  1. Arsenals 3-mands forsvar er ikke optimalt og slet ikke med den kvalitet, den besidder.
  2. Et 3-mandsforsvar, der vakler og et Chelsea angreb, der sprudler sender krydset over på en Chelsea sejr til 1.75 hos 888sport.
  3. Stamford Bridge har heller ikke været et godt sted for Arsenal med lutter nederlag i deres seneste fire besøg.
  4. Chelsea har vundet deres sidste fire kampe i alle konkurrencer.
  5. Arsenal har tabt syv af deres sidste ti Premier League kampe.
  6. Blues har vundet deres sidste fem hjemmespil mod dagens gæster fra Arsenal.

En ét-måls sejr til Chelsea forudsiges som et sandsynligt bet. Et yderlige bud med lidt odds-værdi, kunne være at Chelseas nye spanske skarpretter, Alvaro Morata scorer endnu engang til 1,90 hos 888sport