Spilforslag, odds og bookmakere

Chelsea vs Manchester City

Oddstips Chelsea vs Manchester City

Premier League

30/09/2017

Spilstop: 18:30

Stamford Bridge

Spiltip: Begge hold scorer

Bookmaker: bet365

Chelsea

Alle øjne er rettet mod London, nærmere bestemt Stamford Bridge, når Chelsea og Manchester City møder hinanden i dette brag af en Premier League storkamp.

Vi har analyseret os frem til dagens odds tips fodboldkampen, ”EL Cashico”, som opgøret er blevet døbt, på baggrund af de mange russiske/arabiske oliepenge, der har skabt nogle af de mest løntunge mandskaber i verden. De to stjernespækket mandskaber, skal nu bevise deres guld værdi på grønsværen.

Chelsea har genfundet deres styrke fra forrige år, efter en stille opstart og har med deres nyindkøb, Alvaro Morata et slagkraftigt mandskab, som garanteret kommer på måltavlen til dagens hjemmekamp. Spanieren scorede så sent som i onsdags mod Atletico Madrid i Champions League og derfor kan et spil på ham som målscorer friste?

Få det fulde overblik over målscorer-marked herunder ⬇

Oddstips Chelsea vs Manchester City

Manchester City

Manchester City har ligesom Chelsea haft succes i deres seneste kampe med mange mål og med en sejr over de regerende mestre kan de for alvor kalde sig titelfavoritter til det engelske mesterskab anno 2017/2018.

Deres offensiv har levet op til forventningerne og med spillere som Gabriel Jesus og Sergio Aguero på toppen, så kommer de højst sandsynligt også på måltavlen på Stamford Bridge.

Odds til eftertanke?

Chelsea har vundet to af de seneste tre opgør mod Manchester City og i de seneste fem kampe mellem dem er der blevet scoret over 2,5 mål.

Oddstips Chelsea vs Manchester City

Dagens ekspertråd finder det svært at forudse en vinder i dette El Cashico-opgør og dette indikerer oddsene hos bookmakerne også for!

Chelsea er sat til odds 2.75, Uafgjort til odds 3.30 og Manchester City som favoritter til odds 2.50 hos bet365

Vi ser dog derfor mod mål-marked for at finde et sandsynligt (dog ikke prangende) bet som vores bedste odds tips.

Derfor lyder vores odds forslag på forsigtige odds 1,57 på at begge hold scorer hos bet365. Dagens spilfidus er ikke synderligt stort, men det burde være en banker i dette tilfælde.

For et større odds i samme boldgade, anbefaler vi over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 1.90 hos bet365

Det bedste bet tips på ”el Cashico”

@ Begge hold scorer til odds 1,57

@ Over 2,5 mål til odds 1.70

Begge odds er fundet hos bet365

Læs omsætningskravene for bet365 velkomstbonus her

Husk at få op til 1.000 kroner i startbonus hos bet365 i dag!