Spilforslag, odds og bookmakere

Danmark vs Rumænien

Oddstips Danmark vs RumænienOddstips Danmark vs Rumænien

VM-kvalifikation 2016/2017

Søndag den 8. oktober 2017

Kampstart: 18:00

Telia Parken

Kan Danmark snuppe 1. pladsen?

En sejr mod er Rumænien er kravet

Spilforslag Danmark vs MontenegroDanmark har ikke tabt i deres seneste otte kampe og kommer ind til denne sidste og vigtige kamp med stor selvtillid efter deres 0-1 sejr over Montenegro i torsdags.

Montenegro var og er stadig den direkte konkurrent til andenpladsen i gruppen, men nu kan Danmark med udesejren fra Montenegro tage deres egen skæbne i hånden med en sejr over Rumænien.

Kan Danmark afslutte, hvad de har påbegyndt?

Danmark sidder på andenpladsen med 19 point og vil med et uafgjort resultat sikre pladsen og den gyldne play-off kamp. Hvis Danmark vinder og hvis Polen skulle snuble mod Montenegro, så kunne vi være så heldige at snuppe førstepladsen og den direkte vej til Rusland i 2018. Det forekommer os dog usandsynligt, men bolden er jo som bekendt rund og alt kan ske.

​​Christian Eriksen var igen på spil i torsdags med et klinisk hug ude fra feltet og blev dermed også matchvinder med den uvurderlige 0-1 sejr på den vanskelige udebane i Montenegro.

Scorer kreatøren igen?  (betfair giver odds 2.62, hvis han scorer når som helst?)

Sidst gang Danmark og Rumænien mødte hinanden, spillede de 0-0 i Bukarest i en tam forestilling. Nu er der meget mere på spil for det sprudlende danske mandskab, og sidst de spillede i Parken, lammetævede vi da også Polen 4-0.

Vi tror på, at Åge Hareide og gutterne i de røde-hvide trøjer hiver op i fodboldsokkerne og giver det udsolgte Parken en kamp at mindes og fejre med minimum andenpladsen, som er gevinsten, der giver Danmark den vigtige play-off mulighed for VM-deltagelse til Rusland i 2018.

Danmarks forventede startopstilling

Formation: 4-3-3

Målmand: Schmeichel

Forsvarere: Dalsgaard, Kjær, Bjelland, Durmisi

Midtbanespillere: Delaney, Kvist, Eriksen

Angreb: Poulsen, Sisto, Cornelius

Skader: Venstre back – Jens Stryger Larsen er skadet til kampen, hvor Rizi Durmizi forventes at overtage pladsen.

Danmarks form

Fire sejre og en uafgjort i deres sidste fem kampe

0-1 sejr i Montenegro

1-4 sejr i Armenien

4-0 hjemmesejr mod Polen

1-3 sejr i Kasakhstan

1-1 Uafgjort mod Tyskland (venskabskamp)

Rumænien

Rumænien kan ødelægge festen for Danmark ved at vinde, og en mand, der kunne være forgangsmand for dette, er Constantin Budescu. Den offensive midtbanespiller fandt netmaskerne hele 2 gange i deres sejr over Kasakhstan. Det var dog hans første mål i denne kvalifikation, så vi maner alligevel helt til ro.

Rumæniens form

Tre sejre og to nederlag i deres sidste fem kampe

3-1 sejr mod Kasakhstan

1-0 nederlag i Montenegro

1-0 hjemmesejr mod Armenien

3-2 hjemmesejr mod Chile

3-1 nederlag i Polen

Rumæniens forventede startopstilling

Formation: 4-2-3-1

Målmand: Tatarusanu

Forsvar: Benzar, Grigore, Chiriches, Ganea

Defensiv midtbane: Marin, Hoban

Offensiv midtbane: Chipciu, Budescu, Grozav

Angreb: Andone

Den rumænske landstræner, Cosmin Contra blev tvunget til at tage den defensive midtbanespiller Mihail Pintilli ud af kampen i torsdags med en skade, så han er tvivlsom til kampen.

Oddstips Danmark vs Rumænien

Danmark er favoritter mod Rumænien til odds 1.33 mod odds 10 på en rumænsk sejr – Det uafgjorte udfald er sat til odds 4.75 hos betfair

Rumænien har kun stoltheden at spille for, idet deres chance er udspillet i gruppen, og derfor tror vi helt klart på den danske sejr, men det kunne være lækkert at finde et større odds, og der går vi med Christian Eriksen som målmager når som helst i kampen til odds 2.62 hos betfair

 

Vi håber vores Oddstips Danmark vs Rumænien gav inspiration til dit valg af bet, når den vigtige kamp spilles søndag aften og forhåbentlig lemper mandagens realiteter en del på arbejdspladsen.

OddsBonusser til kampen

Betfair giver nye spillere odds 5.00 på den danske sejr her >> Få 25 kroner freebet hos Bwin hver gang Danmark scorer her >>