Spilforslag, odds og bookmakere

FC Barcelona vs Juventus

fc_barceloa_juventus_logo_oddstips_kamp_info_billedet

Gigant-møde i første runde

Champions League starter lige på og hårdt med et vaskeægte stormøde mellem de italienske giganter fra Juventus, der kommer på besøg på det katalanske stadion, Camp Nou. Den gamle dame spillede her i forrige års Champions Leauge semifinale og tæmmede med stor succes det offensive hjemmehold ved at spille 0-0.

Kan den gamle dame holde Messi og Co. fra netmaskerne igen?

FC Barcelona

Barcelona vandt deres tredje kamp i træk med weekendens derby-sejr over Espanyol. FC Barcelona sidder nu på førstepladsen, da Real Madrid højst overraskende spillede uafgjort med oprykkerne fra Levante. Katalanerne higer nu efter den søde hævn mod de snedige italienere fra Torino, der sendte dem ud af Champions League i forrige sæsons kvartfinale med en samlet 3-0 sejr over to kampe.

Vi skal helt tilbage til oktober måned i 2016 for at finde et nederlag på Camp Nou. Et nederlag, der kom mod Real Madrid. Neymar har som bekendt fundet andre græsgange, mens de har anskaffet Ousmane Dembele og Paulinho.

Juventus

De italienske mestre fortsætter, hvor de slap fra forrige sæson og har ligesom FC Barcelona tre sejre i træk på formkortet. De italienke mestre og forrige års Champions League finalister har forstærket truppen med Blaise Matuidi fra Paris Saint Germain og stortalentet Federico Bernardeschi fra Fiorentina.

Seks gange har dagens modstandere mødt hinanden, hvor de begge er noteret for to sejre og to uafgjorte.

Det interessante i denne statistik er, at FC Barcelona aldrig har vundet over Juventus på hjemmebane.

Oddstips til eftertanke?

FC Barcelona vs Juventus

Det bliver endnu et intenst opgør mellem fodboldens giganter, der begge vil løbe med førstepladsen i en gruppe, hvor de to andre hold hedder Olympiakos fra Grækenland og Sporting Lisbon fra Portugal.

Barcelonas første hjemmesejr kunne være interessant at spå om til odds 1.83, men da Juventus tidligere har haft krammet på dem, så synes vi at dobbeltchance X2 til odds 2.15 også ser ganske fristende ud. Vores primære oddsforslag går dog på, at kampen kommer over de 2,5 mål og at begge hold finder netmaskerne.

Oddstips FC Barcelona vs Juventus

Over 2,5 mål og begge hold scorer @ 2.40

FC Barcelona vinder @ 1,72

Begge hold scorer @ 1,70

Resultat: 2-1 @ – 8,50