Spilforslag, odds og bookmakere

Juventus vs AC Milan

Oddstips Juventus vs AC Milan

Italien – Super Cup Finale

Dato: onsdag den 16. januar 2019.

Kick-off kl. 18:30

Stadion: King Abdullah Stadium (Jeddah).

Den gamle dame fra Torino også kendt for de zebrastribede trøjer  med Ronaldo som den ubestridte stjerne i italiensk fodbold, står over for rivalerne fra AC Milan i den italienske Super Cup-finale, der exceptionelt afholdes i Mellemøsten.

Juventus

juventus_jersey_100x100_intelbetting.dkJuve er ubesejret i Serie A i denne sæson, bortset fra et nederlag mod Young Boys i Champions League og en enkelt uafgjort mod Atalanta.

Cristiano Ronaldo er nærmest ustoppelig og går helt klart efter at løfte sit eget og det italienske mandskab, Juventus op på nye højder der ikke er set hidtil. De regerende italienske mestre sidder da også stærkt på førstepladsen med hele 9 point ned til Napoli på andenpladsen. Det lugter lidt af endnu et mesterskab til den gamle dame, som vi har set i 5 år i træk nu.

Milan skal dermed diske op med en genistreg eller to for at gennembryde Juventus sublime forsvars-duo i henholdsvis Chiellini og Bonucci og samtidig dæmme ned for Ronaldo’s skarpe målnæse – Kan Milan det?

AC Milan

Milan_jersey_100x100_intelbetting.dkMilan har ikke været et hold i topklasse, som vi så dem i 90’erne, men den tidligere Milan legende og hidsigprop, Gennaro Gattuso, der tiltrådte i cheftræner-habitten i fjor har gjort det meget bedre end sine forgængere og dermed er der tro og håb hos Milans fans som sukker efter fordums tider.

Milan ligger i øjeblikket på 5. pladsen i Serie A og er meget langt fra Juventus på førstepladsen. De rød-hvide stribede ville dog elske at drille Juventus i denne Super Cup Finale og ifølge deres tidligere opgør mellem hinanden, så har milaneserne et udmærket tag på den gamle dame.

Milan har kun vundet 4 ud af deres sidste 10 kampe i både Serie A og Europa League. De er dog I øjeblikket ubesejrede i 3 kampe i træk, så måske er skuden vendt! Milano-mandskabet har ikke været stabile i forsvaret og har  i gennemsnittet lukket mere end 1 mål ind per kamp, som ikke er efter de italienske forskrifter når det kommer til deres defensive traditioner og dyder.

Uanset hvad, så bliver det spændende at se, om Gonzalo Higuain markerer sig mod sit gamle hold eller om Juventus bare er niveauer bedre.

Statistikken!

I deres sidste 6 opgør har de to hold scoret mere end 2,5 mål i fire af dem. Den seneste sejr til Milan var tilbage i 2016 – Siden hen er Juventus sejrsherre med 4 sejre i træk mod Milan. De seneste 4 opgør mellem Milan og Juventus har der været scoret mere end 2,5 mål og begge hold har fundet netmaskerne!

De regerende italienske mestre er favoritter til at vinde dette års italienske Super Cup og med de ord får du odds 1,57 på at den gamle dame vinder. Tror du på det modsatte, så får du ganske spilbare odds 7,00 hos 888sport.

Vores spilekspert sætter dog sit kryds på en Juventus sejr og at ”maskinen” Cristiano Ronaldo kommer på måltavlen til odds 1,93 – Et endnu bedre tip ville være at portugiseren scorer først i kampen til odds 3,65 hos 888sport.

Bet hos 888sport

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus

Intelbetting har fundet odds hos 888sport og anbefaler dermed at du opretter en spillekonto der og får fuldt udbytte af deres velkomstbonus på op til 1000 kroner, nu du er i gang.

Husk at spille ansvarligt – Læs regler og vilkår igennem og at du skal være fyldt 18 år for at spille på online spiludbydere i Danmark.

Anbefalet Oddstips Juventus vs AC Milan

⚽️ Juventus vinder @ 1,57 ⎪ 888sport

⚽️ Ronaldo scorer først @ 3.65 ⎪ 888sport