Spilforslag, odds og bookmakere

Montenegro vs Danmark

Oddstips Montenegro vs Danmark
Oddstips Montenegro vs Danmark

VM kvalifikation 2017

Gruppe E

5. oktober

20:45

Podgorica City Stadium, Montenegro

Kampen om 2. pladsen

Knald eller fald kamp

Danmark er fløjet til Montenegro i denne anden sidste og vind-eller-forsvind kamp om andenpladsen i gruppen, der giver adgang til en play-off kamp om en VM-billet til verdensmesterskabet i 2018 i Rusland. Førstepladsen regner de fleste med, at Polen nupper, mens Montenegro og Danmark må kæmpe om andenpladsen.

Der bliver en overophedet atmosfære denne torsdag aften i Podgorica. Danmark kommer ind til kampen med en nyopfundet selvtillid efter deres 4-0 sejr over Polen i Parken og deres udebanesejr over Armenien med resultatet 1-4. Montenegro har 16 point på den delte andenplads sammen med Danmark, og dermed er der lagt op til et brag af en kamp.

Danmark har sprudlet i de seneste to kampe og deres fornyede spillelyst er kommet ud af den blå luft med den overraskende sejr over Polen, samt det stabile og rutinerede spil mod Armenien på udebane. Den norske landstræner, Åge Hareide, har omsider fået knækket koden, og de røde-hvide dynamitstænger er eksploderet i en fanfare af fodboldglæde.

Spørgsmålet er, om de kan banke Montenegro på plads og nuppe den vigtige andenplads?

Odds til eftertanke?

  • Danmark har ikke tabt i deres sidste seks kampe – sidst de tabte var netop mod Montenegro (0-1 i Parken for snart et år siden den 11. oktober 2016)
  • Montenegro har den bedste defensiv i gruppe E, hvormed de kun har lukket 0,875 mål ind pr. kamp. (Deres forsvarskrumtap, Stefan Savic fra Atletico Madrid, tager den største ære for denne statistik.)
  • Montenegro har vundet 3 ud af deres 4 hjemmekampe i denne kvalifikationsgruppe, hvor det eneste nederlag var mod Polen.
  • Danmark og Montenegro har blot mødt hinanden to gange, hvor Montenegro vandt sidste opgør, mens danskerne vandt en venskabskamp 2-1 tilbage i 2015.

Intelbetting er måske lidt farvet i denne kamp, men Danmark virker harmonisk balanceret med unge såvel som rutinerede kræfter.

Spillere som Simon Kjær i forsvaret, Christian Eriksen på midtbanen og Nicklas Bendtner som mulig starter i angrebet på bekostning af Nikolaj Jørgensens skade, udgør de kvalitative og rutinerede kræfter i alle kæderne.

Desuden er Danmark efterhånden vant til at spille på disse østeuropæiske infernoer af fodboldstadions.

Vi krydser fingre for dansk sejr.

Oddstips Montenegro vs Danmark

Vi tror på den danske sejr til odds 2.05, og de modige spillere kan krydre den danske sejr med under 2,5 mål til odds 4.50 hos betfair

 

Betfair bonus

Oddsbonus til landskampen