Spilforslag, odds og bookmakere

Newcastle United vs Liverpool

Oddstips Newcastle United vs Liverpool

Premier League

01/10/2017

Kl. 17:30

St. James Park

Spilforslag: Uafgjort!

Dagens oddsforslag og ekspertråd fra vores bettingekspert i den engelske fodboldturnering, Premier League byder på et realistisk bud på en tæt kamp mellem to hold der har blandet statistik. Begge mandskaber har ikke været overbevisende i deres præstationer og søndagens odds tips lander derfor på remis mellem dem.

Få dagens bet hint fra oddseksperten “Gnavpot”

Newcastle

Bedre til bettingLiverpool besøger Newcastle og dermed for den tidligere Liverpool manager, Rafael Benitez chance for at slå sit gamle hold med sit nyoprykkede Newcastle mandskab. Newcastle har præsteret at vinde 3 og tabe 3 i deres første seks kampe i Premier League. I deres sidst to opgør mellem dem, vandt de over Liverpool med resultatet 2-0 på hjemmebane og spillede 2-2 på Anfield. Statistikken er med Newcastle og dermed spirer håbet for nordenglænderne.

The Magpies fra Newcastle tabte til med-oprykkerne fra The Championship, Brighton i forrige søndag og derfor er det med ryggen mod muren at de møder Liverpool.

Liverpool

Dét der tæller for en Liverpool udesejr  er den tilbagevendte brasilianer, Philip Coutinho, der med sit flotte frisparksmål mod Leicester var med til at skaffe de 3 point i forrige runde. Vi ser et hjemmehold der vil få svært ved at tæmme brasserens finurligheder. Dog har Liverpool kun vundet én kamp i deres seneste fem kampe og dermed kan endnu et uafgjort resultat ramme The Reds.

Liverpool sidder på femtepladsen med 11 point, mens Newcastle indtager niende plads med 9 point i stillingen.

Forventet startopstillinger

Oddstips Newcastle United vs Liverpool

Med Newcastles seneste tag på Liverpool, ser den sikre sejr til Liverpool på odds 1.66 for lav ud.

Vi satser derfor vores penge på det uafgjorte resultat grundet en svær udebane og deres interne statistik.

Anbefalet bet tips på kampen

@ Uafgjort til odds 3.80