Spilforslag, odds og bookmakere

Paris Saint Germain vs Bayern München

Oddstips Paris Saint Germain vs Bayern München

Turnering: UEFA Champions League 2017/18

Gruppe: B

Dato: Onsdag den 27. september 2017

Kampstart: Klokken 20:45

Stadion: Parc des Princes (Paris).

Spilforslag: PSG vinder til odds 1.90

Oddstips Paris Saint Germain vs Bayern München

Central-europæiske stormagter mødes

Det franske stjernemandskab med Neymar og Cavani i front, som de helt store angrebsstjerner, får besøg af mægtige Bayern München.

PSG

PSG spillede overraskende 0-0 mod Montpellier i weekenden og dermed kan krisen begynde at kradse hos det franske mandskab. Internt i truppen er der en magtdemonstration mellem verdens dyreste fodboldspiller, Neymar og skarpretteren, Edison Cavani, der ikke helt kan enes om de forskellige dødboldssituationer på banen.

Har de rettet deres uoverenstemmelser ud til aftens opgør eller ser vi et fransk hold i opløsning på de indre linier?

PSG har startet sæsonen med pomp og pragt ved at vinde otte ud af ni kampe i den hjemlige franske ligue 1 og tilmed gav de skotske Celtic en afklapsning på hele 5-0 i den første Champions League kamp. Den brasilienske stjerne, Neymar, har hurtigt tilpasset sig i truppen og er noteret for fem mål i sine seks optrædener for PSG.

Neymar er tilbage i truppen efter en mindre fodskade, mens Angel Di Maria og Javier Pastore er tvivlsomme.

Bayern München

De tyske mestre kører som sædvanligt derudaf, som det fremstormende lokomotiv i tysk fodbold de nu engang er. De tyske mestre måtte dog se sig snigløbet i sidste runde af Bundesligaen ved at tabe deres 2-måls- føring mod Wolfsburg til det endelige resultat 2-2. Inden da havde de tabte til Hoffenheim og meget tyder på at de lider under målmanden, Manuel Neuers fraværs, der er ude resten af året.

Ikke desto mindre kommer de til Paris med fokus rettet mod de tre point og især en spiller kan hjælpe dem med det er deres målfarlige polak, Pawel Lewandowski. Lewandowski har indtil videre scoret 8 mål i syv kampe og er ansvarlig for halvdelen af holdets mål i denne sæson.

Der hviler dog et stort pres på polakken, da spillere som David Alaba, Thiago og Arjen Robben er skadet til dette vigtige Champions League brag.

Oddstips Paris Saint Germain vs Bayern München

Paris Saint Germain vinder til odds 2.05

Bliv en del af holdet?

Forudsigelser, betting tips og kamp forventningerne er skrevet af vores oddsekspert, Mr. Madshoop.

Få de bedste odds tips og oddsfiduser med intelbettings bedste spileksperter.

Er du interesseret i at blive en del af intelbetting´s spilekspert panel, så skriv til os her og lad os tage en snak om betting.

Jeg tror helt sikkert, at jeg kan gøre det bedre!