Spilforslag, odds og bookmakere

Schalke 04 vs Stuttgart

Schalke 04 - VfB Stuttgart Bundesligaen – 2017_2018 Søndag den 10. september Kick-off klokken 18_00 Veltins Arena

Oddstips Schalke vs Stuttgart

Dagens oddsekspert giver sit oddstips på to mandskaber, der har samme statistik efter de to første Bundesliga kampe i denne sæson. Hvem af disse to hold kommer bedst ud af kampen, kan du læse mere om i vores Oddsforslag Schalke 04 – VfB Stuttgart.

Schalke o4 er favoritter til odds 1.73. Uafgjort er sat til odds 3.80, mens Stuttgart giver hele odds 5.00 for en Stuttgart sejr hos Cashpoint

FC Schalke 04

De kongeblå imponerede i deres åbningskamp mod RB Leipzig, da de vandt en selvsikker 2-0 sejr  mod forrige sæsons nummer 2. Intet er dog sikkert og allerede i anden runde, tabte de smalt mod oprykkerne fra Hannover med 1-0.

Ustabiliteten finder vi i trænerens, Domenic Tedescos nye system i formationen 3-4-3, som spillerne skal vænne sig til. Schalke04 har på det seneste solgt ud af profilerne og har en forholdsvis tynd trup.

VfB Stuttgart

Stuttgart er tilbage i Bundesligaen og fik hurtigt smerten at mærke med deres 2-0 nederlag til Hertha Berlin i deres åbningskamp. De slikkede dog sårene hurtigt og kom igen med hjemmesejren 1-0 over FSV Mainz i forrige runde.

Stuttgart har fået en kapitalindsprøjtning som oprusting til tempoet i den bedste liga og forventningerne er da også skyhøje fra deres fans og ikke mindst sponsorer, som heriblandt lyder på bilgiganten, Mercedes-Benz.

I de seneste fem opgør imellem dem har Schalke 04 vundet fire gange imens det er blevet til en uafgjort og en sejr til Stuttgart.

De seneste to opgør er endt under 2,5 mål, hvorimod de tre kampe før dét, kom over 2,5 mål.

Under/over mål marked hos Cashpoint

Under 2,5 mål: 1.80

Over 2,5 mål: 2.10

I ni af de sidste 10 kampe på Veltins Arena har begge hold scoret.

Begge hold scorer hos Cashpoint:

Ja: 1.80

Nej: 2.10

Odds til eftertanke?

Schalke O4 ser helst ikke at de taber til begge oprykkere lige efter hinanden og så tidligt på sæsonen, så de vil presse hårdt på for at smage sejrens sødme. Schalke 04 er dog ustabile og med et Stuttgart-mandskab der vil bevise deres tilstedeværelse i Bundesligaen, så ser vi værdi i at kampen ender i en uafgjort til odds 3.80 hos Cashpoint.

Oddstips Schalke vs Stuttgart

Uafgjort til odds 3,80 hos Cashpoint

Cashpoint Bonus

Få op til 1000 kroner i bonus hos Cashpoint.

Hos Cashpoint får du gennemsnitligt meget højere odds, når det kommer til tysk fodbold end andre bookmakere på det danske marked.

Opret dig nu og få de højeste odds på tysk fodbold.

Cashpoint_bookmaker_bonus_billedet_info

 

Du kan også være interesseret i?

Bookmaker bonus oversigt

Spilforslag

Bookmaker anmeldelser

Betting guide

Betting viden

Spilnyheder

Livescore

TV sport

Sportskalender 2017