Spilforslag, odds og bookmakere

Tottenham vs Borussia Dortmund

Oddstips Tottenham vs Borussia Dortmund – UEFA Champions League –  2017/18 – Gruppe H – Onsdag den 13. september – Spilstop: 20:45 – Wembley Stadium.

Champions League_tottenham_dortmund_logos_oddstips

Lånestadion kan blive en hæmsko

Borussia Dortmund møder Tottenham på Wembley i en vanvittig Champions League gruppe, hvor Real Madrid og Apoel Nicosia skal duellere om førstepladsen i gruppe H.

Tottenham Hotspur

Tottenham skal endnu engang spille Champions League for andet år i træk.

Sidste års gruppespil bestod af holdene CSKA Moskva, Bayer Leverkusen og Monaco. Desværre trak det engelske mandskab det korteste strå i en tæt gruppe og kom desværre ikke videre til finalerne.
Tottenham fokuserede derfra på Premier League og kom umanerlig tæt på Chelsea, men måtte igen nøjes med andenpladsen.

Deres nuværende plads i Premier League er femtepladsen, med to sejre, én uafgjort og ét nederlag. Interessant nok kom deres to sejre på udebane, og dermed har holdet ikke vundet på deres midlertidige hjemmebane, imens White Hart Lane bliver bygget på ny. Et holds hjemmebane har kæmpe betydning – det så vi med West Hams forfærdelige resultater i forrige sæson.

Tottenham har fået forstærkninger i senegaleseren, Sergie Aurier fra PSG, colombianeren, Davinson Sanchez fra Ajax og det spanske fyrtårn, Llorrente fra Swansea.

Borussia Dortmund

Dagens tyske gæster fra Dortmund nåede, modsat Tottenham, til kvartfinalen, hvor de blev ekspederet ud af Monaco. En kvartfinale, der endte 3-6 over de to kampe. En kamp, som kendetegnede Dortmunds sæson – mål i begge ender en masse!

Tyskerne har dog fået styr på de bagerste geledder og kommer ind til kampen med 4 fire kampe, hvor de har holdt nullet. De fører i øvrigt Bundesligaen, og dermed er der lagt op til en fed kamp mellem to stærke mandskaber. De sort-gule har hentet ukraineren, Yarmolenko fra Dynamo Kyiv i erstatning for Dembele, som nu sætter sine fodspor i FC Barcelona.

Bookmaker bonus oversigt

Odds til eftertanke?

Spilbare odds og statistikker

De to hold mødtes tilbage i Europa League sæsonen 2015/2016 i ottendedelsfinalen, hvor tyskerne vandt 5-1 samlet over de to kampe.

Der er masser af kvalitet hos begge hold, og det er svært at se den udslagsgivende faktor. De modige spillere kan fristes på, at Dortmund vinder til odds 3.15, Tottenhams ”låne-hjemmebane” taget til overvejelse. Dobbeltchance er dog mindre givende til odds 1,57, men ikke desto mindre mere sandsynligt. Ellers håber vi på masser af mål med herrer som Harry Kane og Pierre Emerick Ayumbeyang som forgangsmænd.

Vores danske darling, Christian Eriksen, giver odds 3,25 som målscorer når som helst, og som frisparksskytte og assistkonge/primus-motor, så smider vi et par units efter ham ligeledes.

Oddstips Tottenham vs Borussia Dortmund

Begge hold scorer og over 2,5 mål