Spilforslag, odds og bookmakere

Tyrkiet vs Island


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/intelbetting.dk/public_html/wp-content/themes/sportsbook-2/includes/banner-manager.php on line 592

Oddstips Tyrkiet vs IslandOddstips Tyrkiet vs Island

VM-kvalifikation 2017

Gruppe I

6. oktober

Klokken 20:45

Yeni Eskisehir Staydumu.

Kampen om play-off!

Hvem af de to mandskaber vinder?

Tyrkiet ændrede billedet i stillingen ved at vinde over Kroatien i sidste måned og dermed er tingene gået hen og blevet super interessante i gruppe I.

Med en sejr over deres nærmeste konkurrenter og dagens modstander fra Island, så er de godt på vej til at nuppe den eftertragtede andenplads i gruppen, der giver en play-off chance til  VM i Rusland i 2018. Men det bliver ikke nemt at komme forbi de store islændinge.

Dagens gæster fra Island dummede sig gevaldigt ved at tabe 1-0 til upåagtede Finland i forrige runde og dermed lukkede de Tyrkiet tættere til sig i kapløbet om andenpladsen.

Vulkanøen, Island har været det mere succesrige hold med seks sejre i ti kampe igennem deres historie mod tyrkerne.

Island vandt 2-0  i starten af ​​kvalifikationen takket være et selvmål fra Omer Toprak og af Islands topscorer i denne kvalifikation, Alfred Finnbogason.

Vi forudser et intenst opgør om vigtige point i den tyrkiske heksekeddel, som leder os hen på det uafgjorte resultat og dermed bliver der spænding til det sidste i gruppe I

Oddstips Tyrkiet vs Island

@ Uafgjort til odds 3.50 hos 888sport