Spilforslag, odds og bookmakere

West Ham vs Tottenham Hotspur

Oddstips West Ham vs Tottenham Hotspur

Oddstips West Ham vs Tottenham Hotspur

Forhadte arbejderklubbers rivalopgør i London

Så er der gang i Londons gader, når én af de to største klubber med rødderne dybt begravet i arbejderklassen mødes i kamp om håneretten over arbejdsbordet mandag morgen.

Kan The Hammers hamre en bule i Tottenham´s spirende mesterskabsdrømme eller er Harry Kane og Co. for gode?

  • West Ham United har kun vundet én af deres første fem kampe i denne nuværende Premier League-sæson.
  • Tottenham har vundet to, spillet to uafgjort og har tabt én kamp i ligaen indtil videre. De viste dog deres kvalitet i Champions League, hvor de vandt 3-1 over Borussia Dortmund.
  • Sidst de to naboer mødte hinanden vandt West Ham 1-0 tilbage i maj!

West Ham United

West Ham United havde en forfærdelig sidste sæson og blev kun i den fineste engelske række med en slutspurt af hårdt arbejde. Den kroatiske manager, Slaven Bilic, og hans mandskab har stadig ikke fundet sig til rette på London Stadium. Deres transfervindue så ellers lovende ud med tilgang af spillere som Javier Chicarito og Joe Hart, men de har slet ikke fundet den nødvendige teamspirit, der giver dem de tre point.

West Hams eneste tre point blev hentet mod Huddersfield, og de fulgte op med at spille uafgjort mod West Bromwich i ugens løb i den engelske League Cup. Forhåbentligt lysner det for West Ham og ikke mindst manager, Slaven Billic, der har fået tilstrækkelig lang tråd i sit virke som Hammers træner. Han har i særdeleshed ryggen mod muren i dette rivalopgør mod Tottenham og et nederlag vil sende ham endnu et skridt mod en fyreseddel. Omvendt kan han give sig selv lidt ekstra tid med en sejr, og her får du hele odds 5.75 hos 888sport, hvis de løber med en hjemmesejr.

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur var tæt på at nuppe førstepladsen i sidste sæson og drømmen i denne sæson er nu førstepladsen. Det har dog været med blandet resultatet her i starten, men de virker til at spille sig varme i jagten på det engelske mesterskab.

De fik endelig en hjemmesejr på deres midlertidige stadion, Wembley, mod Dortmund, men mangler stadig alle tre point i Premier League regi, men har til gengæld vundet alle deres udebanekampe. En sejr til Tottenham giver odds 1.57 på en fremmedhadsk udebane.

Vi tror på en hårdt kæmpende match fra hjemmeholdets fødder i og med de har størst motivation for at knække deres rivaler. Tottenham har ligeledes en vigtig udebanekamp mod Apoel Nicosia den 26. september i næste uge og erfaringen tro, så er hold, der skal spille europæisk kampe før og efter deres egne ligaer en smule mere trætte, forsigtige eller ufokuseret.

Et lokalopgør af denne kaliber mellem disse to mandskaber vil absolut skabe tryk på lægterne såvel som på græstæppet, og der ser vi et for småt odds på en regulær Tottenham-sejr og går i stedet med dobbeltchance 1X til odds 2.40 hos 888sport.

Anbefalede bet

Dobbeltchance 1x til odds 2.40 hos 888sport

Husk!

Husk at et spilforslag er til information og inspiration af sportsbegivenheder. Intelbetting frasiger sig alt ansvar omkring kampens udfald, men har dannet sin egen overbevisning efter grundig research og erfaring i udarbejdelsen af spilforslaget. Intelbetting holder ligeledes regnskab, da vi også spiller på vores egne spilforslag for ikke at skabe mistillid til vores læsere og følgere. Intelbetting er til for at skabe viden om betting og blive bedre til betting igennem research, statistik, mavefornemmelser og mangeårig erfaring fra spil.