Spilforslag, odds og bookmakere

Spilforslag: Polen vs Portugal

UEFA_nations_league

Dagens spilforslag er skrevet og analyseret af spileksperterne hos Intelbetting og kan, skal og læses med øje for inspiration til dine egne bets-vurderinger.

Dagens odds tips lander på krydset, altså uafgjort mellem Polen og Portugal til odds 3,30 hos bwin. Læs med i nedenstående spiltips og bliv bedre til betting.


Polen

Portugal gæster Polen på Stadion Slaski i byen Chorzow.

Polakkerne skuffede fælt ved sommerens VM 2018, ved at tabe mod Senegal og Colombia. De fik dog en trøste-sejr over Japan i den sidste gruppekamp, men det var ikke nok for videre VM-deltagelse. Sådan kan det jo gå, selvom Polen var særdeles effektive i deres VM-kvalifikation og vandt gruppen, hvor Danmark endte 2ér.

VM-skuffelsen resulteret i en fyreseddel til landstræneren Adam Nawalka og dermed skal den nye landstræner, Jerzy Brzeczek lede Pawel Lewandowski og Co mod nye tider. Jerzy Brzeczek har dog indtil videre sin første sejr til gode, da Polen har i de sidste to landskampe spillet uafgjort mod Italien på udebane og Irland på hjemmebane.

Tror du på, at Polen får deres første sejr under landstræner Jerzy Brzeczek mod Portugal, så får du odds 2,80 hos bwin


Portugal

Portugiserne kom lidt længere end Polen ved sommerens VM i Rusland, men måtte se sig blive slået ud af Uruguay i 1/8-delsfinalen. Dette var derfor de regerende Europamestre og holdets mange rutineret kræfters sidste chance for endnu en international triumf. Portugal skal nu bygge en ny generation op eftersom mange af de velkendte ansigter, som Ricardo Quaresma, Pepe og Bruno Alves højst sandsynligt snart går på landsholds-pension.

Siden VM i sommers er det blevet til et uafgjort resultat mod VM-sølvvinderne fra Kroatien og en sejr over Italien. Så helt uden evner er det portugisiske mandskab ikke. Desværre for Portugal er den altoverskyggende stjerne, Cristiano Ronaldo ikke med på holdkortet mod Polen.

Tror du på den portugisiske udesejr, så får du hele odds 2,77 hos Bethard


Anbefalet bets

Polen har hjemmefordelen, mens Portugal er ganske habilt mandskab, dog er de seneste tre opgør mellem de to nationer endt uafgjort og vi ser meget vel her på betting-redaktionen, at historien gentager sig til odds 3,30 hos bwin her >>

Intelbettings spileksperter har dog også  kigget lidt på mål-marked, da der er gode chancer for mål i begge ender med de to nationers offensive kræfter.

Polens to angrebsposter besiddes af Arkadiusz Milik og Robert Lewandowski, mens Portugal kan brøste sig af fremtidens målkonger Andre Silva og Goncalo Guedes.

Spil på at begge hold scorer til odds 1,90 hos 888sport


Kampagner

[ditty_news_ticker id=”18894″]

Husk at spille ansvarligt ⎪ Regler & vilkår gælder ⎪ (+18)