Spilforslag, odds og bookmakere

Spilforslag Real Madrid vs Atletico Madrid

Spilforslag Real Madrid vs Atletico Madrid

La Liga, Spanien

Dato: lørdag den 29. september 2018

Spilstop: 20:45

Stadion: Estadio Santiago Bernabeu (Madrid).

Derbí de Madrid

De regerende Champions League mestre fra Real Madrid får besøg af ”lillebroren” fra Atletico Madrid i by-kampen om 3 vigtige point i en tæt La Liga topstilling, samt ikke mindst håneretten i Madrids gader. Dette rivalopgør bliver mere og mere intenst, da netop Atletico Madrid kan holde på deres stjerner i længere tid, såsom Antoine Griezmann.

Real Madrid har ikke længere deres superstjerne Christiano Ronaldo eller træneren Zinedine Zidane. Dog har de erhvervet den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui, som skal danne et stærkt fællesskab uden den tidligere nævnte portugisiske superstjerne. Stjerner har de dog stadig i form af waliseren Gareth Bale, der er trådt ud af skyggen og indtrådt som en konsekvent målscorer for kongeklubben i denne sæson.

Desværre måtte hovedstadsklubben se sig tabe med hele 3-0 i onsdagens kamp mod Sevilla og kunne derfor ikke udnytte at deres nærmeste titel-konkurrenter fra FC Barcelona også tabte point i deres 2-1 nederlag til Leganes.

Odds til eftertanke?

De to nabo-klubber mødte hinanden i UEFA Super Cup regi inden La Liga sæsonstart og der løb Atletico Madrid med en 2-4 sejr i ekstratid.

Real Madrid har ikke vundet over Atletico Madrid i de seneste 4 opgør. (2 uafgjort og 2 nederlag)

Begge hold kom på måltavlen i tre af de sidste fire Madrid derbys.

Spilforslag Real Madrid vs Atletico Madrid

Når vi kigger på odds-programmet for kampen, så syntes vi, at en dobbeltchance X2 til Antoine Griezmann og Co. fra Atletico Madrid ser særdeles spilbar ud til odds 1,80 hos BETHARD

Anbefalet bet

Dobbeltchance X2 til odds 1,80 hos BETHARD >>

Regler og vilkår gælder for nye spillere hos BETHARD (+18)