Spilforslag, odds og bookmakere

FC Barcelona vs Levante

Spiltips Barcelona vs LevanteCopa Del Rey Spilforslag

Spanien – Copa del Rey

Dato: torsdag den 17. januar 2019

Kick-off kl. 21.30

Stadion: Camp Nou

Nye boller på suppen!

Barcelona led et overraskende nederlag  i denne første kamp ud af ​​to. Den lå dog lige til højrebenet at Levante kunne få et godt resultat, da Barcelona havde sparet alle deres bærende kræfter til den kamp. I aften bliver det dog et andet Barca-mandskab Levante skal møde og derfor bliver det spændende, at se om dagens gæster kan holde deres føring fra første kamp og til sidst kvalificere sig (højst overraskende) videre i den spanske pokalfinale, Copa Del Rey.

I de sidste fire opgør mellem disse to hold er der blevet scoret over 2,5 mål og så har FC Barcelona aldrig tabt til Levante på Camp Nou. Det bliver uomtvisteligt svært for Levante at forsvare deres 2-1 føring fra første kamp og da Barcelona allerede har deres udebane-mål i kassen, så skal der trods alt kun én 1-0 sejr tíl, før alt er godt i det katalanske igen.

Barcelona har kæmpet med defensiven, men virker til at have fundet fodfæste igen og mon ikke vi ser en stram defensiv formation, så der ikke kommer en unødig skandale på de katalanske kanter, da et exit i Pokalturneringen vil se meget slemt ud for Barcelona.

Spiltips Barcelona vs Levante

En prioritering i Barca-forsvaret og ét enkelt mål kan sende dem videre i turneringen, så ser vi derfor  odds 2,00 på at FC Barcelona vinder kampen og holder nullet hos den bonus-venlige bookmaker bwin, som ganske værdifuld.

Anbefalet bet

Barcelona vinder & holder nullet @ 2,00

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus

Intelbetting har fundet odds hos bwin og anbefaler dermed, at du opretter en spillekonto hos bwin og får fuldt udbytte af deres velkomstbonus på op til 1.000 kroner, samt mange andre freebets og tilbud Læs mere hos bwin nu…

Regler og vilkår gælder! (+18)