Spilforslag, odds og bookmakere

Dortmund vs Club Brugge

Spiltips Dortmund vs Club BruggeSpiltips Dortmund vs Club Brugge

UEFA Champions League

Gruppe A

Onsdag den 28. november 2018

21:00

Signal-Iduna-Park (Dortmund)

Sikker sejr til Dortmund

Tyskerne fra Borussia Dortmund kan meget vel sikre sig videre avancement fra dette Champions League gruppespil med en sejr over Club Brugge fra Belgien. Dortmund har 9 point på kontoen, hvor Club Brugge har 4 point. Dortmund deler dog førstepladsen med Atletico Madrid, som møder Monaco. Monaco har kun 1 point i denne gruppe A.

Det kører for Dortmund i denne sæson, der under træner, Dieter Hecking giver dem tro og håb på det tyske mesterskab. De sort-gule ligger nummer 1 i den tyske Bundesliga med hele 7 point foran andenpladsen, hvor Eintracht Frankfurt halser efter. Dortmunds succes kan i høj grad tilskrives deres offensive kræfter i spillere, som Paco Alcacer, Marco Reus, Jadon Sancho og Christian Pulisic.

Borussia Dortmund har hjemmebanefordelen og kan med en sejr sikre sig videre avancement. Dog kan Club Brugge med en sejr komme op på 7 point i gruppens regnestykke og dermed gøre gruppespillet lidt mere spændende end det er nu!

Intelbettings spileksperts ekspertråd og anbefalet bet til kampen mellem Borussia Dortmund og Club Brugge ender trods alt på en klokkeklar sejr til tyskerne, der har en fantastisk hjemmebane, hvor publikum er en stor støtte som den 12. mand. (tjek eventuelt youtube videoen)

Spiltips Dortmund vs Club Brugge

Opret din nye spillekonto hos 888sport & spil Dortmund sejren til odds 1,85 hos 888sport nu!

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
Regler gælder (+18)

Torsdags tip!

Læs også torsdagens spilforslag på Zenit st. Petersborg mod FC København.

Zenit Petersborg vs FC København