Spilforslag, odds og bookmakere

Zenit Petersborg vs FC København

Zenit Petersborg vs FC København odds tipsEuropa League Spilforslag

UEFA Europa League

Gruppe C

Torsdag den 29. november 2018

Kick-off kl. 18.55

Sankt Petersborg Stadion.

FCK har aldrig vundet i Zenit-land!

FC København er taget til Rusland for at hente 3 point fra Zenit St. Petersborg på denne femte kampdag i UEFA Europa League Gruppe C. Læs med i dagens spilforslag og få dagens Europa League fodbold bet.

Zenit St. Petersborg er nummer 1 i gruppen med 8 point fra de første fire kampe, som lyder på 2 sejre og 2 uafgjort. I alt er det blevet til 5 scoringer og 3 mål i eget net.

FC København har nogenlunde samme historik fra de første 4 kampe, dog har de tabt én og kan dermed ikke prale af at være  ubesejret som russerne. FCK sidder dog på andenpladsen og kan med en sejr kalde sig nummer 1 i gruppe C.

Kommer det til at ske?

Begge mandskaber kommer ind til denne kamp med sejre i bagagen fra deres hjemlige liga. Zenit St. Petersborg vandt 2-0 over Rostov og FCK vandt 2-1 over de regerende danske mestre fra FC Midtjylland i weekenden. Det vil sige at begge klubber har selvtilliden i orden, men hvem trækker det længste strå?

Jo, lad os kigge lidt på deres interne statistik:

  • Zenit St. Petersborg har aldrig tabt til FC København.
  • På russernes hjemmebane har de vundet alle deres kampe mod FC København.
  • Zenit St. Petersborg har scoret over 2,5 mål i alle deres hjemmekampe mod FCK.
  • FC København har ikke imponeret i deres udebaneform med kun 1 sejr ud af 4 mulige.
  • Løverne fra København har tilmed ikke kunne score mod Zenit på Sankt Petersborg Stadion.

Når FC København løber på banen mod Zenit Sankt Petersborg, er det ikke på hvilket som helst stadion. Prisen for Krestovskij Stadion kostede 1,5 milliarder dollars, da det blev bygget i anledning til Confederations Cup 2017 og VM i 2018. (tjek videoen ud omkring stadionet)

Zenit Petersburg vs FC København odds tips

Vi tror desværre, russerne er for stærke og med henblik på deres tidligere historik som ubesejret mod FCK i den russiske bjørns hule = Sankt Petersborg Stadion, så sætter vi vores betting-skillinger på Zenit St. Petersborg til odds 1,80 hos 888sport.

BookmakerBonusAnmeldelseHent
11000 DKKMere infoBonus
Opret dig @ 888sport og få bonus på kampen!

Benyt dig af 888sports odds bonus til kampen, hvor du med 50 kroner kan vinde 450 kroner ganske nemt ved at oprette dig med henvisningskoden bonus100 når du opretter en ny spillekonto hos 888sport.

Hent tilbuddet ved at klikke her >>


Husk at regler gælder ved oprettelse hos bookmakeren og at du skal være fyldt 18 år. Husk at have dit NEMID klar, så tager det kun 5 minutter før du er klar til at vinde penge på sport.

Husk altid at kigge efter spillemyndighedens logo når du skal oprette dig hos en bookmaker…

 

Find din næste bonus 💰

Bookmaker Bonus